Konstrotting

En plats man kan känna sig hemma i under de varma sommarmånaderna. Konstrottingen har utvecklats enormt de senaste åren och liknar mer och mer naturlig rotting. Solvarbo Fritidsmöbers konstrottingmöbler tillverkas på liknande sätt som möbler i naturrotting och blir till genom ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas för hand runt en stabil, väderbeständig stomme och det tar ofta en hel dag att fläta en stol.

I och med att vi använder material av hög kvalitet inifrån och ut kan vi erbjuda konstrottingmöbler som verkligen tål att stå ute. I år lanserar Solvarbo Fritidsmöbler bland annat ljusare färger och mjukare former samt grövre trådar som ger möblerna ett robustare intryck.

Alla konstrottingmöbler från Hillerstorp används uteslutande Quató™-fiber. Quató™ uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort. 
Möblerna bör förstås hållas rena, men behöver i övrigt inget särskilt underhåll.

Läs mer hos våra leverantörer:

 

Skötselråd konstrotting

Rengörs med fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol.

Ägget vilfåtölj

Ägget ger med sin stilrena design och sin rejäla stålställning ett skönt gung för lata dagar i trädgården. Finns i vitt och svart.

colby_solitaire.jpg

Colby

Colby - en komplett och prisvärd serie i konstrotting i två färger, beige och grått. I serien ingår en 3-sits soffgrupp med fåtöljer och bord, en öronlappsfåtölj med fotpall och ett passande sidobord samt ett matbord med bekväma stolar.

SoHo

SoHo-serien är en kombination av mat- och soffgrupp, perfekt för dig som kanske inte har plats för båda. SoHo-serien går att kombinera på många olika sätt. Välj t.ex. mellan hörnsoffa, 3-sits soffa, pallar, små och stora bord. Finns i färgerna beige, grå och brun.