Aluminium

PÅ VÅRA BREDDGRADER ÄR SOMMAREN OFTA KORT OCH NYCKFULL.
Sol kan snabbt förvandlas till regn som lika snabbt kan skifta tillbaka till klarblå himmel. Och innan flaskan med solkräm ens är halvtom kan hösten vara här.

Med andra ord, det gäller att ta vara på sommaren när den väl visar sig. Med underhållsfria möbler i aluminium är du snabbt redo att flytta ut på uteplatsen och njuta maximalt när solen strålar. Aluminiummöbler blir bara mer och mer populära.

Inte så konstigt kanske då de är underhållsfria, lätta att flytta runt, sköna att sitta i samtidigt som designnivån och valmöjligheterna ökar för varje säsong.

Våra aluminiummöbler innehåller en stor dos ergonomi och design. Vi har justerat och provsuttit möblerna åtskilliga gånger innan vi har låtit dem gå i produktion.

Läs mer hos våra leverantörer:

 

Skötselråd aluminium

Aluminiummöbler kräver väldigt lite underhåll, torka av med en fuktig trasa tillsammans med ett milt rengöringsmedel och möbeln kommer hålla sig fin under lång tid. 

Bellac Utekök

Ta med vännerna till uteplatsen för att förbered och laga maten på plats! Bellac utekök i mattlackerad aluminium, stenskiva, kran och vask gör det möjligt! Finns i vitt, antracit och svart. Alla med grå stenskiva.

Leone

Vår största aluminiumserie Leone har allt du behöver! Bygg en loungegrupp och komplettera med en matgrupp eller kanske Leone barbord och barstol. Du som har balkong kan välja ett hängande Leone balkongbord och Leone fällstolar. Lägg till en hylla för alla prylar och för extra lata stunder väljer du Leone vilsäng eller strandstol.

Sofia Hammock

Den praktiska Hammocken Sofia går att fälla ut för att skapa en skönt gungande dubbelsäng.